Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Wat kost het?

Verschillende loopbaaninstrumenten
Afhankelijk van je loopbaan vraag zijn er verschillende loopbaan coaching mogelijkheden.

Hieronder een overzicht van verschillende mogelijkheden. Daarnaast is er ook een loopbaan traject op maat te maken rond jouw specifieke vraag, neem gerust contact op

Loopbaan coaching

Als je wilt weten welk werk goed bij je past en inzicht wilt krijgen in eigen talenten en drijfveren om daarmee je loopbaan zelf te kunnen sturen kun je een loopbaan onderzoek doen met een aantal loopbaan testen, waarmee je met behulp van een loopbaan perspectief interview de essentie kunt halen.

Met deze loopbaan coaching maak je zelf een nieuw loopbaan profiel op basis van de vier basis elementen waarmee je de loopbaan opbouwt: drijfveren, interesses, kwaliteiten en talenten. Het traject omvat drie loopbaantesten en drie loopbaangesprekken.

De kosten zijn: € 450,00

Loopbaan onderzoek: nieuw profiel

Als je ander werk wilt gaan doen, maar niet weet wat dat zou moeten zijn, omdat het werk wat je tot nu toe gedaan hebt niet meer past of niet geschikt meer is.

Loopbaan perspectief Interview met loopbaan onderzoek, loopbaan testen en vier loopbaangesprekken met verschillende loopbaan testen: capaciteiten, beroepskeuze, drijfveren en talenten.

De kosten zijn € 650,00 - € 850,0

Loopbaan assessment

Als je een andere functie wilt gaan doen maar niet weet of jij geschikt bent voor dat werk, zoals een leidinggevende functie of project/programma manager.

Loopbaan testen met competentieprofiel en leiderschaps capaciteitenonderzoek.

De kosten zijn € 950,00

 

 

Loopbaancoaching helpt je:

  • Aan de slag te gaan met je talent
  • Uit te zoeken welk werk bij je past
  • Zelf je volgende stap bepalen
     

 

mijn perspectief Contact