Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Wat kost het?

Verschillende loopbaaninstrumenten
Afhankelijk van je loopbaan vraag zijn er verschillende loopbaan coaching mogelijkheden.

Hieronder een overzicht van verschillende mogelijkheden. Daarnaast is er ook een loopbaan traject op maat te maken rond jouw specifieke vraag, neem gerust contact op

Loopbaan coaching

Als je niet weet hoe je verder moet en inzicht wilt krijgen in eigen talenten en drijfveren om daarmee je loopbaan zelf te kunnen sturen

Loopbaan perspectief interview, een nieuw loopbaan profiel op basis van de vier basis elementen waarmee je jouw loopbaan hebt opgebouwd: drijfveren, motieven, thema en talenten, in drie loopbaangesprekken van 1,5 uur.
€ 450,00

Loopbaan onderzoek: nieuw profiel

Als je ander werk wilt gaan doen, maar niet weet wat dat zou moeten zijn, omdat het werk wat je tot nu toe gedaan hebt niet meer past of niet geschikt meer is.

Loopbaan perspectief Interview met loopbaan onderzoek, loopbaan testen en vier loopbaangesprekken met verschillende loopbaan testen: capaciteiten, beroepskeuze, drijfveren en talenten.
€ 650,00 - € 850,0

Loopbaan assessment

Als je een andere functie wilt gaan doen maar niet weet of jij geschikt bent voor dat werk, zoals een leidinggevende functie of project/programma manager.

Loopbaan testen met competentieprofiel en leiderschaps capaciteitenonderzoek.
€ 950,00

 

 

Loopbaancoaching helpt je:

  • Aan de slag te gaan met je talent
  • Uit te zoeken welk werk bij je past
  • Zelf je volgende stap bepalen
     

 

mijn perspectief Contact