Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Samenwerken

Met wie werken we samen

Ine van der Horst

Na mijn opleiding tot beroepskeuzeadviseur heb ik gewerkt bij diverse bureaus voor beroepskeuze, loopbaan en outplacement. Ik hem een ruime ervaring in beroepskeuze, loopbaanbegeleiding, trainingen geven en selectie. In 2002 heb ik Loopbaaninzicht opgericht, waar ik me met veel plezier en betrokkenheid inzet voor mensen en organisaties die het beste uit zichzelf willen halen.

Loopbaaninzicht

Loopbaaninzicht is een zelfstandig en onafhankelijk bureau voor studie- en beroepskeuze, gevestigd in Utrecht sinds 2002.

De expertise ligt in de begeleiding van mensen bij keuzes in hun loopbaan en studie, de nadruk ligt op een conreet, helder advies. Zowel organisaties als particulieren weten ons (of Loopbaaninzicht) te vinden om samen met hen uit te zoeken op welke plek iemand het beste tot zijn recht komt.

 

 

Hetty Klompé

Stem&Beeld is mijn praktijk voor creatieve therapie en stemcoaching bij vragen /problemen op het werk, levensfase, stemgebruik, identiteit, emoties, stress, verlies. Ik heb een samenwerking met enkele psychotherapeuten en ontwikkel (team-)workshops en communicatietrainingen. Daarnaast geef ik een doorgaande lesgroep stembevrijding.

Ik ben gevestigd in centrum Utrecht-stad.

Doon van de Ven

Film & Fotografie Doon van de Ven  is al ruim dertig jaar op het gebied van fotografie en film. Mijn bedrijf houdt zich bezig met alle voorkomende vormen van fotografie zoals portretten, content voor websites, bedrijfsreportages, architectuur, interieurfotografie, 360 graden panorama’s, productfotografie. Ook maak ik films voor Curriculum Vitae, bedrijfspresentatie ’s, voordrachten, productpresentatie ’s, websites enzovoort. De montage gebeurt in eigen huis.

Een gedegen opleiding van School voor de Journalistiek met een vervolg op de Fotovakschool in combinatie met jarenlange ervaring garandeert een kwaliteit product. Nieuwe innovatieve producten worden regelmatig in de markt gezet. Het meest recente voorbeeld is de samenwerking met Rien Hordijk (Loopbaanperspectief) waarin we de krachten bundelen om mensen aan werk te helpen middels een professionele- presentatie èn begeleiding.

Marjan de Bruijn

Sinds 2002 werk ik vanuit mijn bedrijf Spirit Consult als mediator. Ik word veel ingeschakeld bij arbeid gerelateerde conflicten.
Heeft u een (dreigend) conflict met uw leidinggevende of met een van uw medewerkers?
Mediation kan op een snelle en effectieve manier ertoe bijdragen dat de verhoudingen worden genormaliseerd en het conflict wordt opgelost.
Tijdens de mediation treed ik op als procesbegeleider. Door het creëren van ruimte kan er een sfeer ontstaan van wederzijds vertrouwen waarbinnen u in staat wordt gesteld om met elkaar tot afspraken te komen.
In tegenstelling tot juridische procedures waarbij er sprake is van een winnaar en een verliezer, gaat het bij mediation om een win-win situatie.
Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland.   

Voor nadere informatie zie 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een gespecialiseerd loopbaan bureau met een eigen aanpak. Wij ondersteunen met advies, training en coaching veranderingen naar zinvol werk. Werk waar uw hart ligt en waar u wijzer van wordt.
 

Hordijk Loopbaanperspectief is een samenwerkingsverband van zelfstandigen.
Het bureau is opgezet door Rien Hordijk, de anderen hebben allen hun eigen zelfstandige praktijk, vanwaaruit we samenwerken op het gebied van loopbaancoaching en re-integratie.

mijn perspectief Contact