Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Re-integratie

Beter worden
Als je door ziekte of ongeval je werk (nog) niet kunt doen helpt onze re-integratie bij het vinden van werk dat je herstel ondersteund en dat je zelf de regie over je werkhervatting laat houden of krijgen.

Re-integratie: vitale oplossingen

Aandacht voor nieuwe kansen: een belangrijke stap op weg naar een duurzame plaatsing. Leren omgaan met je nieuwe situatie vereist moed en zelfcompassie, maar haalt het beste je naar boven: jouw vitaliteit. Wij gaan op zoek naar het persoonlijke verhaal, de mens achter het verzuim. Hierdoor komen we elke keer op nieuwe oplossingen. Want geen mens is hetzelfde. Een afwachtende houding helpt niet: we zetten daarom in op een activerende aanpak. Dat kan alleen als het echt aansluit bij jou en het werk wat je wilt gaan doen.

Re-integratie helpt bij:

- de draad van het werk oppakken als nog veel onzeker is

- de werkhervatting te gebruiken als ondersteuning van herstel

- werk vinden dat weer energie geeft

- eigenwaarde hervinden

Re-integratie in Utrecht: neem contact op

Beoordeling door onze klanten

Jaarlijks worden de resultaten van de re-integratietrajecten die we doen beoordeeld door onze klanten via een onafhankelijk onderzoek van bureau KlantOK in opdracht van de UWV. Afgelopen jaar levert dat een klantwaardering op van 8.8. Meer informatie hierover vind je hier

 

mijn perspectief Contact