Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Re-integratie

Beter worden
Als je door ziekte of handicap je werk (nog) niet kunt doen helpt onze re-integratie bij het vinden van werk dat je herstel ondersteund en zelf de regie over je werkhervatting laat houden of krijgen.

Re-integratie: vitale oplossingen

Aandacht voor nieuwe kansen: een belangrijke stap op weg naar een duurzame plaatsing. Leren omgaan met je nieuwe situatie vereist moed en zelfcompassie, maar haalt het beste je naar boven: jouw vitaliteit. Wij gaan op zoek naar het persoonlijke verhaal, de mens achter het verzuim. Hierdoor komen we elke keer op nieuwe oplossingen. Want geen mens is hetzelfde. Een afwachtende houding helpt niet: we zetten daarom in op een activerende aanpak. Dat kan alleen als het echt aansluit bij jou en het werk wat je wilt gaan doen.

Re-integratie helpt bij:

- de draad van het werk oppakken als nog veel onzeker is

- de werkhervatting te gebruiken als ondersteuning van herstel

- werk vinden dat weer energie geeft

- eigenwaarde hervinden

Re-integratie in Utrecht: neem contact op

Eigen regie

Hou zelf de regie bij de re-integratie in handen om te zorgen dat het bijdraagt aan het herstel, waardoor je weer de passie in het werk terug kan vinden, ook als het tegenzit. Als je die regie kwijt bent kunnen wij je helpen die weer terug te krijgen via second opinion als je het niet eens bent met oordeel van de bedrijfsarts of je werkgever. Neem contact op voor meer informatie.

 

mijn perspectief Contact