Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Plan B

Voor de verandering
Niets geeft meer rust dan een goed plan B als je baan op de tocht staat.

Een goed plan B gaat verder dan wat voornemens om rond te gaan kijken en alvast te solliciteren. Een alternatief dat energie geeft, helpt kansen op te merken en daadwerkelijk te benutten. Het geeft ruimte voor verandering. Wij helpen organisaties en medewerkers die omslag te maken.

Een plan B maken: zo werkt het

Ondersteuning bieden bij het opstellen van een plan B geeft medewerkers een proactieve houding. Wij helpen medewerkers hun plan te toetsen aan de realiteit. Samen werken we het plan uit in concrete stappen. Zo wordt de reorganisatie een doorstart in een nieuwe vorm, waarbij het een nieuw perspectief oplevert voor alle betrokkenen.

Wij bieden een programma met workshops en persoonlijke coaching om dat mogelijk te maken, zodat mensen het lef krijgen om nieuwe wegen in te slaan. Verandering kost ook tijd, dus hoe eerder medewerkers aan de slag gaan met nieuwe mogelijkheden, hoe groter de kans op succes.

 

Het lef om te veranderen

Mensen veranderen niet omdat het moet, maar er is wel moed nodig om buiten de gebaande paden te kijken. Dat moet je durven en daar moet je de ruimte voor krijgen.

Perspectief Werkplaats Contact