Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

ontwikkel advies

loopbaan ontwikkeladvies
Het ontwikkeladvies is een kort traject van vier gesprekken met een aantal loopbaantesten om je te bezinnen op een zinvolle voortzetting van je loopbaan als je werk verandert of ophoud als gevolg van de corona maatregelen. Dit ontwikkeladvies is tijdelijk gratis, het wordt vanaf 1 december betaald door de overheid.

 

Met het ontwikkeladvies kun je een aantal concrete vragen rond je werk en je loopbaan onderzoeken en achterhalen wat er voor nodig is om nieuw werk te vinden, of je nu in loondienst bent, ZZP'er of werkloos. Iedereen boven de 18 die toe is aan een verandering in zijn of haar werk kan de ondersteuning van een aantal loopbaan gesprekken gebruiken om zelf inzicht in de mogelijkheden die er zijn te krijgen. Welke werkzaamheden passen bij je? Waar krijg je weer energie van en waar kun je jou kwaliteiten goed inzetten en benutten voor zinvol werk waar je weer verder mee kunt. Zo'n concrete vraag biedt de mogelijkheid om te achterhalen wat je nodig hebt om nieuw werk te kunnen vinden. Wat motiveert je om je ergens voor in te zetten? Wat heb je nodig uit je omgeving en netwerk om betrouwbaar keuzes te maken en hoe doe je dat? Daarvoor bieden de gesprekken met een loopbaancoach de handvaten om inzicht te krijgen in je drijfveren, talenten en ambities die kenmerkend voor je zijn.  Als je werk ineens ophoudt is het vaak lastig om te bepalen waar je die ambities dan wel voor kunt gebruiken en wat de kennis en ervaring waard is in andere richtingen en beroepen.
Zelfreflectie maakt zichtbaar welke verandering mogelijk is en wat daarvoor nodig is.

Voor dit ontwikkel advies maken we gebruik van verschillende loopbaantesten en interviews.  Daarmee krijg je een methode aangereikt waarmee je zelf aan de slag kunt en die je kunt gebruiken om zelf te achterhalen hoe je verder kunt komen.

Met behulp van deze methodiek ontwikkel je op basis van de ambitie een nieuw profiel,  de eerste stap naar een verandering in òf van het werk.

Neem contact op voor meer informatie.  

met je talent aan de slag

Met loopbaancoaching gebruik je jouw eigen verhaal om je talent te ontdekken. Met het Perspectief Interview kun je je talent en je ambitie ontdekken en inzetten bij de keuzes die je wilt maken.

mijn perspectief Contact