Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Loopbaan

De goede dingen doen
Uw medewerkers hebben door opleiding en werkervaring kennis en vaardigheden opgebouwd. Maar komen ze daarmee wel tot hun recht?

Als de motivatie ontbreekt, helpt ook een prima kwalificatie niet. Werk dat aansluit bij de ambities en talenten van de medewerkers levert meer op. Zowel voor de organisatie als voor de medewerker zelf. Met diverse programma’s brengen wij de talenten en ambities van medewerkers in kaart.

Het Perspectief-onderzoek

Met het Perspectief-onderzoek brengt de medewerker zijn talenten in kaart. Het programma gaat verder dan een onderzoek naar competenties, interesses en capaciteiten - we kijken ook naar motivatie, ambitie en drijfveren. Waar loopt iemand warm voor, wat gaat hem echt goed af? Ambitie zorgt ervoor dat we onze talenten ontdekken en  je versterk je ambities als je je talenten inzet.

Het Leiderschapsassessment

Kan een medewerker doorgroeien naar een leidinggevende functie, dan helpt het Leiderschapsassessment om een sterkte-/zwakteanalyse te maken en ontwikkelpunten zichtbaar te maken. Door de persoonlijke eigenschappen te koppelen aan sociaal-emotionele intelligentie ontstaat inzicht in het potentieel aan leiderschapskwaliteiten.

Organisatieverandering

Verandert de organisatie of komt er een reorganisatie aan? Dan is het belangrijk om alle medewerkers betrokken te houden om door deze lastige periode heen te komen. Elke medewerker werkt een persoonlijke ambitie uit, waarin hij duidelijk maakt wat zijn specifieke bijdrage aan de organisatieverandering kan zijn. Hiervoor is de ambitienavigator zeer geschikt.

Zelfsturingprogramma

Het Zelfsturingprogramma versterkt organisaties met ondernemende medewerkers. Je medewerker leert met deze module hoe hij duidelijk kan maken waar zijn kracht ligt en wat hij te bieden heeft. Hiermee kan hij zich zelfbewust presenteren. Het programma draait om eigenheid, authenticiteit en ondernemerschap en levert aansprekende resultaten op.

Een nieuw perspectief

Een organisatie met gemotiveerde medewerkers ontwikkelt nieuwe kansen en trekt nieuw talent aan. Wij maken het mogelijk met gerichte loopbaanbegeleiding.

Wij gebruiken diverse betrouwbare loopbaantesten: Q1000 van Meurs HRM en de Emotionele Intelligentie test, de Bar-on EQ-i van PEN Psychodiagnostics in combinatie met opdrachten, interviews en professionele coaching.  Alle testen en opdrachten zijn online beschikbaar in een afgeschermde werkomgeving. Hierdoor zijn alle programma’s betaalbaar en flexibel in te zetten.

Talent in bedrijf

  • Zicht krijgen op sterke en zwakke kanten
  • Innovatie door zelfsturing
  • Bewust kiezen en daar op investeren
  • Het potentieel benutten
mijn perspectief Contact