Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Loopbaan video

geef betekenis aan het afscheid van een collega bij pensionering
Wanneer een collega met pensioen gaat, kun je hem of haar een uniek cadeau geven: een loopbaan video waarin er stil gestaan wordt bij de betekenis van zijn of haar loopbaan.

Een feestelijke afsluiting met diepgang

 

Wanneer iemand zijn loopbaan afsluit met de pensionering, is het belangrijk om stil te staan bij de betekenis die het werk voor hem of haar heeft gehad en wat dat heeft betekent voor collega's, klanten en anderen.

Natuurlijk kun je dat doen door anekdotisch wat bijzondere of aparte gebeurtenissen op te halen, maar dat zegt vaak maar weinig over het belang dat het werk voor hem of haar heeft gehad. Ze zijn belangrijk voor een goede sfeer bij het afscheid, maar winnen aan kracht als ze verbonden worden met belangrijke thema's waarom heen iemands loopbaan zich heeft ontwikkelt.

De kern voor de loopbaan video is het loopbaan interview met de pensionado, waarin de grote lijn en belangrijke gebeurtenissen besproken en toegelicht worden. Vervolgens worden er een paar gebeurtenissen en thema's uitgelicht waarop we dieper ingaan. Daarvoor worden ook anderen die betrokken waren geinterviewd, liefst op locaties die passend zijn en met materiaal en foto's waarmee ze tot leven komen. Dan kunnen ook de anekdotes een eigen plek krijgen.

Uiteraard is elke loopbaan weer anders en geen twee verhalen zijn te vergelijken, dat maakt het bijzonder elke keer weer.

Van deze loopbaan video kunnen dan twee versies worden gemonteerd, een langere versie (rond de 45 minuten) die geschikt is om in kleinere kring te bekijken en erg waardevol is ook voor later en een kortere versie van 15/20 minuten die geschikt is om bij het afscheid te draaien.

De kosten van een loopbaan video liggen tussen € 900,00 en € 1400,00,

neem contact op voor meer informatie

Uniek afscheid cadeau

een bijzondere terugblik met een loopbaan video geeft het afscheid van een collega een heel persoonlijke tintje, waardoor het afscheid waardevol wordt voor alle betrokkenen en hem of haar zelf.

mijn perspectief Contact