Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

LinkedIn gebruiken

Aan de slag met je profiel
LinkedIn kun je gebruiken om jezelf zichtbaar te maken, je netwerk met interessante contacten te vergroten en gevraagd te worden voor een baan of een opdracht waar je verder mee komt.

Jezelf met je kwaliteiten profileren en dat onder de aandacht krijgen bij interessante organisaties, hoe krijg je dat voor elkaar? LinkedIn is een erg nuttig online hulpmiddel om dat te doen, je bouwt aan je profiel en je netwerk en kunt dat benutten om gevraagd te worden voor het werk dat bij uitstek bij jou past.

Hoe krijg je een online profiel dat opvalt en de aandacht trekt? Bij het opstellen van het profiel kun je soms wel wat hulp gebruiken, hoe vertaal je jouw talent naar een aansprekend profiel? Daarvoor zijn de LinkedIn profiel gesprekken bedoeld, met drie gesprekken ontwikkel je een  wervend profiel en bouw je een waardevol netwerk, online en off-line. Die gesprekken heb je met Lisette Budding, LinkedIn specialist. Ik ben sinds 2014 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en trainer. Daarvoor heb ik in verschillende HR-functies gewerkt bij diverse organisatie, profit en non-profit. In mijn werk ben ik pragmatisch, betrokken, enthousiast en resultaatgericht. In een 1-op-1 sessie doorlopen we LinkedIn en hebben we aandacht voor het versterken van jouw profiel.  We doorlopen LinkedIn en alle mogelijkheden die het biedt om jou op de kaart van de arbeidsmarkt te zetten. Ik adviseer je ook uitgebreid op het versterken van jouw persoonlijke profiel en de stappen die je kunt zetten om dat te behouden.

Voor meer informatie, neem contact op

LinkedIn benutten

Mijn motto is “ alles wat aandacht krijgt, groeit’. En dat geldt ook voor jouw vaardigheden, kennis en talenten. Als je zoekende bent naar ander werk, je kennis en je netwerk wilt onderhouden is LinkedIn een tool die je daarbij heel praktisch kan ondersteunen.

Lisette Budding

mijn perspectief Contact