Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Jacqueline Verheijen

talent gaat nooit verloren
Ik ben ervan overtuigd ben dat je het beste van jezelf geeft als je werk doet waarin je jouw talent en kwaliteiten optimaal kan inzetten.

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Jacqueline Verheijen (1965), getrouwd, moeder van 2 kinderen en ik begeleid mensen met vragen over werk en leven.

Wat is mijn belangrijkste drijfveer daarbij? Ik geloof erin dat ieder mens een talent heeft waarin hij of zij zich onderscheidt van anderen. Dat talent is vaak dichter bij huis dan we denken, maar is voor onszelf zo vanzelfsprekend dat we het vaak over het hoofd zien. Mensen om ons heen zeggen er weleens iets over: ‘Goh wat kan je dat goed’, en dan halen we onze schouders op. ‘Ach ja, dat is toch niet zo bijzonder’, denken we dan. Maar dat is het juist wèl. Daar ligt vaak onze kracht en huist het verlangen om ons daarin uit te drukken. Ook al ben je een tijd uit het arbeidsproces geweest, dat talent gaat nooit verloren. Samen met jou ga ik op zoek naar datgene waarvoor je in de wieg gelegd ben.

Waarom? Omdat ik ervan overtuigd ben dat je het beste van jezelf geeft als je werk doet waarin je jouw talent en kwaliteiten optimaal kan inzetten. Dat is goed voor jou, voor de mensen om je heen en je draagt op die manier jouw beste steentje bij in een organisatie of eigen bedrijf.

Hoe? Door in een persoonlijke sfeer op onderzoek uit te gaan. Inmiddels beschik ik over een ruime schat aan methodes en technieken en we zoeken datgene wat aansluit bij jou, waar jij blij van wordt.

Kenmerkend voor mijn manier van werken zijn: betrokkenheid, enthousiasme, intuïtie en een onderzoekende instelling. Ik houd van de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. En van humor!

Het is handig om te weten dat ik registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie en ook Psychosociaal therapeut ben. Dat betekent dat we, mocht dat nodig zijn, ook therapeutisch kunnen werken aan dingen waar je tegenaan loopt. Op mijn website WerkWijs kun je meer lezen over mijn achtergrond en ervaring.

Heb je zin om samen aan de slag te gaan? Je bent van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

werken vanuit eigen wijsheid

'Werk is zichtbaar gemaakte liefde', schrijft de libanese dichter Khalil Gibran. Als je om je heen kijkt kan je daar voorbeelden van vinden. Zoals Trijntje Oosterhuis die aan het einde van een concert en een reeks toegiften aan het publiek vraagt "Mag ik er nog ééntje doen?". Niet ongeïnspireerd een setlist afdraaien maar genieten.

mijn perspectief Contact