Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

CVideo

presenteer je met een video CV
Maak jouw talent voor het werk zichtbaar met een korte persoonlijke video in je CV. Als je een werkgever of opdrachtgever wilt overtuigen van jouw kwaliteiten is een goed verhaal nodig. Als je dat verhaal zelf vertelt, wordt de boodschap een stuk sterker.

 

Maak je talent zichtbaar

In je CV en je sollicitatiebrief geef je aan wat je voor die organisatie en dat werk te bieden hebt. In het CVideo maak je de kern daarvan zichtbaar en dat kan net het verschil uitmaken om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.  In een brief en een CV kun je prima weergeven wat je aan vaardigheden en opleiding te bieden hebt, dat hoef je dan ook niet in je video boodschap te herhalen. Wat veel minder goed overkomt in dat geschreven verhaal is jouw motivatie, wat wil jij bereiken in dat werk. Dat komt in een gesprek veel beter tot zijn recht, dan wordt het zichtbaar en tastbaar. Daarom is het ook zaak om in gesprek te komen met die organisatie, zodat je ze kunt overtuigen, alleen dan moeten ze je nog wel eerst uitnodigen. De kans daarop neemt sterk toe als ze ook je motivatie herkennen en meenemen in hun afweging.

We beschikken over een studiofaciliteit, waardoor je op elk gewenst moment een korte video kan maken. We hebben daarvoor een eigen aanpak ontwikkeld. Veel mensen vinden het lastig om zomaar hun verhaal voor een videocamera te moeten vertellen, we maken gebruik van studio technieken als een autocue en green screen, waarmee we jouw verhaal eenvoudig kunnen monteren tot een filmpje, waarbij jezelf materiaal  (video’s voor de achtergrond) mee kan nemen om het verhaal te illustreren. Een  voorbeeld is te vinden op de Video CV .

Presenteer jezelf

Laat zien wat je te bieden hebt door zelf te vertellen wat je belangrijk vindt in het werk wat je doet met je video

mijn perspectief Contact