Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

Arbeidsmarkt

Wat zijn je kansen op de arbeidsmarkt
Als je wilt weten wat je kansen op de arbeidsmarkt zijn en wat je eraan kunt doen om dat te verbeteren is de employability check erg nuttig.

Je kunt beter tijdig actie ondernemen, het versterken van je arbeidsmarkt positie kun je beter niet pas starten als je onverhoopt ineens je baan kwijt bent. Juist als je werk hebt kun je je marktwaarde verbeteren door gerichte acties. Een opleiding of training kan je al veel opleveren en is nu wellicht door je werkgever te financieren. Maar je kunt ook je netwerk veel beter opbouwen vanuit een dienstverband.

De employability check een erg nuttige investering, hij geeft een heel persoonlijk advies op het moment dat je er ook gericht wat mee kunt en is erg snel terugverdient. Hij bestaat uit een arbeidsmarkt waarde test, de Arbeidsmarkt Positie Quotiënt (APQ) die jouw individuele arbeidsmarkt waarde berekent op basis van je huidige positie, opleiding en werkervaring afgezet tegen de regionale kansen op de arbeidsmarkt in jouw beroep of functie. Tevens geeft het aan op welke punten je de meeste winst kunt behalen. Het is gekoppeld aan een loopbaan gesprek waarin je een individueel advies op maat krijgt op welke manier je jouw employability kan vergroten. Neem contact op voor meer informatie.

Arbeidsmarkt Positie Quotiënt (APQ)

Een unieke test waarmee je je arbeidsmarkt waarde kunt bepalen en zien welke acties direct je employability verbeteren.

mijn perspectief Contact