Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

ontwikkel advies

loopbaan ontwikkeladvies
Halverwege je loopbaan is het verstandig om over de toekomst na te denken. Gaat alles goed, heb je het naar je zin, houdt je het vol en wat gebeurd er op je vakgebied?

 

Met een loopbaan ontwikkeladvies kun je daar mee aan de slag. Het ontwikkeladvies 45+ wordt tijdelijk bekostigd door de overheid. Als je aan het werk bent en ouder dan 45 jaar kun je daar nu gebruik van maken.

Halverwege je loopbaan is het verstandig om eens naar de toekomst te kijken:
- wil je wel door met het werk wat je nu doet?
- welke ambities heb je in dit werk of daarbuiten?
- zijn er mogelijkheden om door te groeien in je werk ?
- hou je dit werk wel vol de komende jaren?
- bestaat je beroep nog wel in deze vorm over 5 jaar?

Loopbaan ontwikkel advies

Voor dit soort vragen kun je een loopbaan ontwikkeladvies krijgen. Dit geeft je de kans om eens wat uitgebreider naar je eigen toekomst te kijken en te bepalen wat je kunt en wilt doen als veranderingen wenselijk zijn. Het loopbaan ontwikkel advies geeft je de ruimte om naar jouw specifieke situatie te kijken, alternatieven te bespreken en de haalbaarheid daarvan te toetsen.

Het loopbaanperspectief interview geeft inzicht in de wijze waarop je jouw professionele profiel hebt opgebouwd en op welke manier je dat kan inzetten voor je eigen werk of alternatieven daarvoor. Het realiseren van zo’n alternatief kost tijd, wellicht vergt dat opleiding of nieuwe werkervaring, waar je de tijd voor moet nemen. Elke situatie is natuurlijk weer anders, ons loopbaan perspectiefprogramma sluit aan op je eigen verhaal. Het is een kort traject van vier uitgebreide loopbaan gesprekken met een Loopbaan Perspectief Interview.

Neem contact op voor meer informatie.  

met je talent aan de slag

Met loopbaancoaching gebruik je jouw eigen verhaal om je talent te ontdekken. Met het Perspectief Interview kun je je kernthema en je talent ontdekken en inzetten bij de keuzes die je wilt maken.

mijn perspectief Contact