Loopbaancoaching

Loopbaanperspectief

LinkedIn gebruiken

Aan de slag met je profiel
Solliciteren is jezelf zichtbaar maken, je netwerk met interessante contacten vergroten en gevraagd worden voor een baan of een opdracht waar je verder mee komt.

Jezelf met je kwaliteiten profileren en dat onder de aandacht krijgen bij interessante organisaties, hoe krijg je dat voor elkaar? LinkedIn is een erg nuttig online hulpmiddel om dat te doen, je bouwt aan je profiel en je netwerk en kunt dat benutten om gevraagd te worden voor het werk dat bij uitstek bij jou past.

Hoe krijg je een online profiel dat opvalt en de aandacht trekt? De techniek van het gebruik van LinkedIn kun je in de online LinkedIn training vinden die je in korte tijd op weg helpt om LinkedIn optimaal te gaan gebruiken. Bij het opstellen van het profiel kun je soms wel wat hulp gebruiken, hoe vertaal je jouw talent naar een aansprekend profiel? Daarvoor zijn de LinkedIn profiel gesprekken bedoeld, met drie gesprekken ontwikkel je een  wervend profiel en bouw je een waardevol netwerk, online en off-line.

De online LinkedIn training

Deze online LinkedIn training is voor alle werkzoekenden, werknemers en zzp’ers, die hun LinkedIn profiel professioneel willen inzetten voor het verwerven van een nieuwe baan of nieuwe projecten en opdrachten. Ben je nog niet voldoende bekend met LinkedIn of weet je niet wat het belang is? Heb je nog niet eerder je LinkedIn profiel geprofessionaliseerd? Dan is dit de training voor jou.

mijn perspectief Contact